Na začiatku vznikla vízia priniesť na domáci trh poctivé slovenské mäso a mäsové výrobky, ktoré ako Slováci vieme oceniť. Vďaka dôslednosti pri výrobe, kvalite a čerstvosti potravín sa firma Spiš Market vyprofilovala na jednu z najvýraznejších spoločností v tejto oblasti. Za jej vznikom stojí zapálenie pre svoju víziu, húževnatosť a aktivita spoločníkov firmy Mäso Spiš, ktorí spoločne roky dotvárali jej dnešnú podobu.

Milujeme to, čo robíme a robíme to, čo milujeme. Aj preto je naša firma na trhu od roku 1996 a stala sa synonymom kvalitných mäsových výrobkov.

Máme v sebe slovenské korene s medzinárodnými ambíciami. Sídlime v srdci Slovenska – na Spiši. Tu sme vybudovali značku, ktorá neustále získava nové možnosti pre ešte dynamickejší nárast a intenzívne rozvíjame aktivity aj v Nemecku.

Za každou úspešnou firmou stoja ľudia, ktorí sa podieľali a podieľajú na jej pôsobení. Tak ako si vážime dobré vzťahy, tak si vážime ľudí, s ktorými spolupracujeme. Preto s našimi obchodnými partnermi i personálom spolupracujeme už roky a sú stabilným pilierom našej firmy.

Hrdé slovenské korene vštepujeme do kvalitného mäsa a mäsových výrobkov. Spájame ľudské zmysly a premieňame ich na kvalitné výrobky. Priamo od srdca. Tak, ako sa na správnych východniarov patrí.